Bootcamp Tilburg

Meer informatie over mijn Bootcamp in Tilburg

Fitnessen wordt vaak geassocieerd met sporten in een volle sportschool met geavanceerde apparaten waar zware gewichten aan hangen. Onterecht, vinden wij bij Drive Fitness. Er zijn namelijk veel meer manieren om te fitnessen en gelukkig zien we steeds meer sporters alternatieve fitnessmethodes uitproberen. Onze bootcamp in Tilburg is bijvoorbeeld een goede manier om in groepsverband te fitnessen. Buiten, welteverstaan, waar de lucht die je inademt veel zuurstof bevat en je op een natuurlijke manier aan de slag gaat. Samen met een aantal anderen werk je aan jouw fitheid door gebruik te maken van de natuurlijke omgeving en voornamelijk simpele attributen.

Outdoor sporten met bootcamp Tilburg

Bij onze outdoor bootcamp worden de trainingsmaterialen door jouw trainer verzorgd. Jij komt in je trainingsoutfit naar de afgesproken locatie en gaat daar samen met een groep gemotiveerde sporters aan de slag. Je trainer instrueert, begeleidt en ondersteunt, terwijl jij op je eigen niveau en tempo de oefeningen uitvoert. De bootcamp in Tilburg is zo ingericht dat je veel gebruik maakt van de natuurlijke omgeving. Hierdoor geeft het programma een andere dimensie aan fitnessen, wat in de sportschool niet mogelijk is. De gezonde buitenlucht zorgt voor voldoende aanvoer van zuurstof, zodat je genoeg energie hebt om aan je fitheid te werken.

Fitness in groepsverband

De bootcamp in Tilburg is in groepsverband. Alle deelnemers hebben hun persoonlijke beweegredenen om mee te doen aan de bootcamp en toch is iedereen welkom. Als groep kunnen jullie elkaar motiveren en stimuleren om door te zetten, maar als individu sta je altijd vrij om je eigen tempo te bepalen. Onze professionele trainer helpt je bij het aanleren van de juiste technieken en zorgt ervoor dat je op een verantwoorde manier kunt fitnessen. Als je zelfstandig bent kun je al snel aan de slag en volg je het programma van de trainer. Heb je wat meer moeite met het uitvoeren van de verschillende oefeningen? Dan geeft je trainer je ook wat meer aandacht.

Het moet ook zeker leuk zijn!

Bootcamp Tilburg: Fitness & Fun

Fitness is niet altijd makkelijk en je zult ongetwijfeld voor een paar flinke uitdagingen komen te staan tijdens je deelname aan onze outdoor bootcamp. Maar het moet natuurlijk ook leuk blijven om te doen. Daarom zorgt jouw trainer voor afwisseling in het programma. Hij varieert in de hulpmiddelen die je gebruikt en in het uitdagingsniveau van de oefeningen. Onze trainer heeft ervaring met het organiseren van deze bootcamps en weet hierdoor precies de juiste balans te vinden dus plezier en uitdaging. Gaat het allemaal wat te snel voor je, of heb je juist behoefte aan meer uitdaging? Dan kan je dat natuurlijk altijd aangeven bij je trainer, samen komen jullie altijd tot een geschikte oplossing.

Schrijf je vandaag nog in

Ben je benieuwd naar onze bootcamp in Tilburg? Vraag een gratis proefles aan of kom eens een kijkje nemen bij een van onze outdoor bootcamps. Ken je iemand waarmee je graag samen wil sporten? Neem hem of haar dan ook mee. In de frisse buitenlucht en met een gemotiveerde groep en trainer gaat het sporten als vanzelf. Heb je vragen over de bootcamp? Vul dan het contactformulier in. Ben je al overtuigd van onze unieke outdoor bootcamp? Schrijf je dan vandaag nog in, zodat je snel kunt beginnen.

Aanvraag formulier

Meld je hieronder aan zodat wij contact opnemen met jou. We geven je dan uitleg en antwoord op alle vragen die je hebt!