Over Richard

Kajokole

Over Richard

Mijn verhaal.

Mijn Missie.

Mijn passie is mensen helpen bij het ontwikkelen van een gezonde lifestyle en hen te motiveren om in beweging te komen en hier vooral plezier in te beleven.

Daarnaast wil ik negatieve denkpatronen over sport en bewegen doorbreken door nieuwe ervaringen en associaties aan sporten te koppelen. Ik help clienten in hun kracht te komen en hun zelfvertrouwen te laten opbloeien. Ook belicht ik het sociale aspect van sporten door groepsactiviteiten te organiseren.

Mijn naam is Richard Kajokole. Ik ben een energieke jongeman uit Zuid-Soedan die energie krijgt van het in beweging brengen en houden van mensen op een sportieve en unieke manier. In 2005 was ik 11 jaar oud en emigreerde mijn familie naar Nederland. In mijn tienerjaren ben ik in de bouw gaan werken. Iets in mij wist dat de bouw niet het eindpunt was van mijn loopbaan. Ik ben een mensenmens, behulpzaam, energiek, avontuurlijk en houd van vrijheid. Altijd ben ik bezig geweest met sporten, voeding en me zo vitaal mogelijk te voelen. Na een eerste personal training die ik kreeg toen ik me inschreef bij een nieuwe sportschool wist ik wat ik wilde gaan doen: mensen helpen de beste versie van hunzelf te zijn door middel van een gezonde levensstijl.

C.V.

Motivatie

Tijdens de opleiding Sport en Bewegen heb ik veel ervaring opgedaan in fitness bij verschillende sportscholen. Ik vond het super om mensen te begeleiden hun sportieve doelstellingen te behalen en te motiveren het beste uit hunzelf te halen.

Naast mijn opleiding ben ik gestart met het opzetten van mijn eerste bedrijf met de naam Bootcampbandit. De naam verklapt het al: ik gaf bootcamptrainingen in Tilburg en Waalwijk. De reden van het geven van Bootcamptraingen is dat het heerlijk is om te sporten in de buitenlucht. In Zuid-Soedan leeft men meer buiten, met de natuur en in contact met hun lichaam en de bron van hun voeding. Toen ik als kind in Nederland kwam was dit een van de dingen die ik miste van mijn moederland.

Door het sporten in de buitenlucht word je meer gestimuleerd door de omgeving. De longen vullen zich door de frequentere en grotere ademteugen/ademhalingen tijdens de workout met zuurstofrijke frisse lucht. Dit geeft een heerlijke boost aan de training. Ook is het buitensporten extra stressverlagend en brengt je meer in contact met de omgeving en de natuur.

Aanvraag formulier

Meld je hieronder aan zodat wij contact opnemen met jou. We geven je dan uitleg en antwoord op alle vragen die je hebt!