Small-group-training Tilburg

Meer informatie over de Small-Group-Training

Fitnessen is een goede manier om fitter te worden, af te slanken en om meer spiermassa te kweken. Ongeacht de reden die je hebt om te gaan fitnessen, kom je altijd voor een flinke uitdaging te staan. Deze uitdaging kun je alleen aangaan, maar ben jij in staat om jezelf te motiveren, ook wanneer je het heel zwaar hebt? De small-group-training in Tilburg van Drive Fitness maakt het mogelijk om met meerdere mensen te fitnessen onder leiding van een personal trainer. Samen sporten heeft een motiverend effect en kan je net dat zetje geven op jouw doel te bereiken, terwijl je anderen ook helpt om hun doel te bereiken.

Small-group-training in Tilburg met Drive Fitness

Met onze small-group-training in Tilburg werk je met ongeveer vijf anderen aan je fitheid. Je kan een groepje starten met bekenden, zoals familie of vrienden, maar je kan ook aansluiten bij een al bestaande groep met onbekenden. Small-group-training wordt gezien als een mooie middenweg voor mensen die liever niet in een volle sportzaal gaan fitnessen, maar ook niet 1-op-1 met een individuele trainer willen werken. Bij deze vorm van groepstraining krijg je genoeg aandacht van de personal trainer, terwijl je niet voortdurend door de trainer bekeken en gecoacht wordt.

De voordelen van groepstraining

Small-group-training heeft dus een aantal voordelen ten opzichte van individuele trainen. Wanneer je met een groep van zes personen gebruik maakt van een enkele trainer, ben je per persoon een stuk goedkoper uit. Daarnaast heb je dus genoeg vrijheid om je even aan je coach te onttrekken, terwijl je bij een privé training constant door je trainer geïnstrueerd wordt. Tegelijkertijd krijg je steun vanuit je groepsgenoten, hier kan jij weer de motivatie uithalen om je persoonlijke doelen te halen. Daarnaast bouw je ook een band op met de rest van de groep, waardoor fitnessen niet alleen loont, maar ook een gezellige bezigheid wordt.

Het moet ook zeker leuk zijn!

Bereik jouw doelen met de hulp van een ander

Door te fitnessen in een groep werk je niet alleen aan het bereiken van je eigen doelen, maar je ondersteunt je groepsgenoten ook bij het halen van hun doelen. Net zoals zij jou weer helpen om jouw doel te bereiken. Bij groepsfitness motiveer je elkaar om door te gaan tot het einde en help je elkaar wanneer iemand het moeilijk heeft of iets niet wilt lukken. Je kunt een groep samenstellen met mensen die je al langer kent, maar instappen in een groep met onbekenden is ook mogelijk. Binnen een paar trainingen heb je al een sterke band opgebouwd en gaan jullie samen voor een goed resultaat.

Trainen in een groep iets voor jou? Neem dan contact op

Lijkt het je wel wat om te gaan trainen met een groep gemotiveerde sporters? Of ken je een aantal personen die graag samen met jou onder de begeleiding van een ervaren instructeur willen sporten? Dan is de small-group-training in Tilburg iets voor jou of jullie. Onze trainer helpt je bij het halen van jouw doelen en zorgt ervoor dat jij en een je groepje elkaar ondersteunen tijdens het sporten. Als je vragen hebt kun je contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Of gebruik het contactformulier om je nu meteen in te schrijven als je al snel wilt beginnen met fitnessen.

Aanvraag formulier

Meld je hieronder aan zodat wij contact opnemen met jou. We geven je dan uitleg en antwoord op alle vragen die je hebt!